Nieuwe Maan Kristalreis (8 dagen)


Evenementgegevens


De eerste reis van 2018… DE NIEUWE MAAN KRISTALREIS!

het betreft een 8-daagse vliegreis van 12 tot en met 19 april 2018

 • Thema van deze maan is: Zorg, vruchtbaarheid, vernieuwing, nieuwe fase.
 • Kenmerken: In deze periode wordt het steeds lichter en warmer. Eventuele sneeuw kan weer smelten.

 

Dag 1: Vertrek op donderdag 12 april vanaf de luchthaven Keulen, aankomst in Sarajevo: We rijden naar Mostar en nemen onze intrek in het gastvrije Villa Hanna, op slechts 500 meter van de beroemde oude brug. Hier zullen we 3 nachten verblijven.

Dag 2: Excursie naar Daorson: een magische krachtplaats van de Hellenistische nederzetting van Daorsi, bestaande uit drie gekoppelde groepen megalithische blokken van een immens formaat, die worden bepaald door de ligging van het land. Niets is toeval, vooral de gelijkenis met de bouwstructuur die sterk lijkt op het Machu Picchu van Peru, waar de enorme megalithische blokken als een puzzel in elkaar steken. De eerste resten dateren uit een periode van 16.000 tot 18.000 jaar voor Christus, tot het einde van de bronstijd, zo’n 900 jaar voor onze jaartelling. Het betekende echter ook het einde van het tijdperk waarin de vrouwen de leiding hadden en waar de Romeinen als eerste de mannelijke overheersing bepaalden.

Illyrische Daorsoi leefden op deze plek die vooral bekend stond om de vrouwelijke kracht en energie. Er was nog geen religie, dus geen mannelijke overheersing, en dit gebied stond bekend als het domein van de Illyrische prinses Audata, die sinds 359 jaar voor onze jaartelling (359-336 BC) haar vrouwen trainde in paardrijden, boogschieten en de jacht, totdat zij trouwde met de koning van Macedonië en automatisch koningin van Macedonië werd. Tijdens dit huwelijk kreeg ze een dochter, Cynane (uitgesproken als ‘Keenahnay). Audata, die door haar vrouwelijke leiding en talenten in die tijd al bekend stond en geëerd werd voor het behouden van ‘vrede’, ging met haar dochter Cynane terug naar het vrouwelijk domein. Audata trainde haar dochter Cynane in alle mogelijke eigenschappen die de ‘leidende vrouw’ in die tijd profileerde: Ze leerde van haar moeder paardrijden, boogschieten, gevechtstechnieken en vooral… Hoe leiding te geven over de mannelijke strijdkrachten. Over Cynane is zelfs een boek verschenen: Cynane de onoverwinnelijke, die zelfs beter kon vechten dan welke man ook, waardoor ze respect verdiende en net als haar moeder de vrede kon bewaren door niet te vechten, maar haar vrouwelijke talenten te benutten.  De huidige krachtplaats, Daoson in Herzegovina, ligt er al 2.500 jaar verlaten bij. Deze plek herbergt zoveel geheimen van de Illyrische prinsessen en vrouwelijke energieën, dat een bevolking die geregeerd wordt door mannen daar nooit zou kunnen overleven: Het is de basis van de vrouw!

Dag 3: zullen we een excursie doen naar een 3-tal bronnen: De zuivere Bron van de Bregava rivier in Stolac, de mystieke grot waaruit de kobaltblauwe Buna ontspring in Blagaj, en de immense Kravica watervallen. Op deze dag neem je een kristal mee die je liefdevol zal schenken aan moeder aarde. Het kristal, dat je vooraf op gevoel hebt uitgekozen is een kristal uit het oude ‘vissentijdperk’, dus een kristal die je al vóór 21 december 2012 in je bezit hebt.

Onze ‘oude’ kristallen uit het tijdperk van de mannelijke overheersing worden via het zuivere water terug geschonken aan moeder Aarde, waar Gaia (het vrouwelijk bewustzijn) de energie voor jou zal transformeren, waardoor de Godin in jezelf mag ontwaken. Alle 3 de waterbronnen komen uit op de smaragdgroene Neretva rivier, die de energie uiteindelijk naar de Adriatische zee voert, het domein van de Bottlenose Dolfijnen, die de oude pijnstukken voor jou zullen transformeren tot vreugde!

Dag 4 – We vertrekken vanuit Mostar met onze reisbagage voor een rit van 2 uur door de Dinarische Alpen naar Visoko. We checken in bij een schitterend gelegen luxe privé-villa, met uitzicht op de piramide van de Zon. Hier zullen we ook 4 nachten verblijven op onze reis, om van daaruit weer andere excursies te ondernemen in de vallei van de Bosnische piramides.

Dag 5 – We maken een excursie naar de vallei van de Bosnische piramides, met een rondleiding door de ondergrondse tunnels, een bezoek aan de piramide van de zon, en de piramide van de maan. Of, we besteden deze dag enkel aan de ondergrondse tunnels en vragen of jouw nieuwe 7-mineralen vanuit de kristalgrotten naar je toe mag komen. Welk kristal je uiteindelijk mee naar huis neemt zal op deze 1e paasdag in de energie van Ostara en Ishtar geheel duidelijk worden.

Dag 6 – We gaan wederom naar de Vallei van de Bosnische piramides. Eerst bezoeken we de stenen tempel Tumulus, later hebben we de dag vrij voor wat je graag nog zou willen doen: Piramide van de Zon, Piramide van de Maan, of mediteren in de healingskamers van het ondergrondse labyrint. Een andere optie is een bezoek aan Kamene Kugle, het stone sphere park in Zavidovici… de keuze is aan de groep.

Dag 7 – Een heerlijke rustige relaxdag! Na het ontbijt gaan we naar Park Vrelo Bosne, we laten ons door authentieke koetsjes getrokken door paarden naar een rustgevend park voeren, daar genieten we van flora en fauna in alle rust. De middag zullen gebruiken om Sarajevo te bezoeken, waarbij je kunt kiezen tussen winkelen, wandelen, de oude ambachtslieden wijk Bascarsija, een bezoek aan het oudste kerkje van de Balkan, gewijd aan de Aartsengelen Michaël en Gabriël, of gewoon lekker genieten op één van de vele terrasjes.

Dag 8 – We verlaten onze villa in Visoko met onze reisbagage en rijden richting de luchthaven van Sarajevo. Met onze fysieke en energetische bagage vol inspiratie en wijsheid, komt de nieuwe Godin met alle ervaringen en inzichten na 2 uur vliegen weer thuis. Thuis bij je familie, thuis bij jezelf!

Deze inspiratiereis is inclusief:

 • Deze reis is inclusief:
  Vliegticket Köln-Bonn/Sarajevo (retour)
  Alle accommodaties en overnachtingen
  Organisatie, reisleiding & alle transfers in Bosnië HerzegovinaTevens zijn inbegrepen:

  • Elke morgen een uitgebreid ontbijt, een welkomstdiner en een afscheidsdiner
  • Excursie naar Daorson (Het Machu Picchu van Bosnië) & Nekropolis Radimlja
  • Excursie naar Vrelo Buna en de adembenemende Kravice Watervallen
  • Excursie naar de Piramides van de Zon, de Maan, en bezoek aan de tunnels te Visoko
  • Excursie naar Kamene Kugle – Zavidovici en het oudste kerkje van de Balkan

  Totale reissom per deelnemer, op basis van 2 personen per kamer

  1. Geheel verzorgd, inclusief ‘basic’ vliegticket – vanaf € 999,00
  2. Geheel verzorgd, inclusief ‘smart’ vliegticket (tot 31 december 2017) – € 1.111,00 *
  3. Geheel verzorgd, inclusief ‘smart’ vliegticket (tot 4 weken voor vertrek) – € 1.155,00 *
   *smart-tarief is inclusief reisbagage (23 kg), gereserveerde stoelen met extra beenruimte en een snack.

  Toeslag indien overnachten op een eenpersoonskamer gewenst is; € 19,50 per nacht*

 • Single kamer is voor deze reis alleen mogelijk tijdens de eerste 3 nachten te Mostar!
 • In de Villa te Visoko zijn enkel tweepersoonskamers beschikbaar die je deelt met een reisgenoot. 

  Reserveren voor deze reis kan tot uiterlijk 4 weken voor de vertrekdatum*

  • Indien later geboekt kan het zijn dat de goedkope tickets niet meer beschikbaar zijn.
  • Het prijsverschil wordt dan doorberekend.