About John & Alenka

Graag stellen wij onszelf even aan je voor, want als je op reis gaat naar de piramides van Bosnië, de krachtplaatsen en watervallen van Herzegovina, of de Maria Magdalena-reizen in Slovenië …dan wil je natuurlijk weten met ‘wie’ je dan op reis gaat!

John Jagadiël Breukels is in het dagelijks leven personal coach, spiritueel coach en oprichter van zowel Engelentherapie Benelux, Light Miracles en Inspiratiereizen. Met veel passie en dankbaarheid voor Bosnië en Herzegovina leidt hij je naar alle mystieke krachtplaatsen tijdens deze reis.

Januari 2014 kreeg ik de diagnose ‘Non-Hodgin lymfoom’ (lymfeklierkanker). In slechts 3,5 maand tijd daarvoor was ik maar liefst 44 kilo gewicht verloren. Door synchroniciteit ontving ik een E-mail over het piramidewater en Boviswaarden, waardoor ik mijn snelle genezing in slechts 7 weken kon realiseren met bewustzijn en piramidewater uit Bosnië. Mijn dankbaarheid voor dit land is groot!

Alenka Henigman is vooral verbonden met de natuur, echter door haar zachte vrouwelijke energie zal zij tijdens de reis kunnen bijdragen in de Maria Magdalena energie, en de Divine Feminine Coaching… In het dagelijks leven is zij bezig met haar 2e passie: Water, maar dan wel levend, gezond en helend. Met haar eigen bedrijf Revitana 12 distribueert zij de Revitan, levend water devices over de gehele wereld.

Alenka spreekt Sloveens, Kroatisch, Bosnisch en Engels, dus alle wensen met betrekking tot dieet, voeding en allergieën kunnen worden vertaald. Nog belangrijker is: Alenka spreekt de taal van de ‘Liefde’, zowel verbaal als non-verbaal.