Brus – Trebevic

Wil je even helemaal ‘Back-2-Basic?’ …Dichtbij Sarajevo (10 minuten), redelijk dichtbij de piramides Visoko (30 minuten) en toch genieten van alle rust, natuur en vooral de cultuur van het leven in de bergen?

Na een korte rit van slechts 10-15 minuten vanaf de luchthaven van Sarajevo, bergopwaarts naar Trebevic, komen we al aan bij onze accommodatie; Brus! Gelegen op een berg, verscholen in de rust van moeder natuur, uit de drukte en toch met een schitterend uitzicht op Sarajevo.

Deze locatie biedt een eigen restaurant waar we de aankomstdag ons welkomstdankje, ons diner en ‘s morgens alle ontbijten zullen doen. Tevens biedt deze locatie een eigen ‘veilige’ wandelroute op het eigen terrein met vele pijnbomen, prieeltjes, vuurplaatsen, een vijver en natuurlijke waterbron.

Overnachten doen we in de houten bungalows op de foto’s hieronder. De bungalows zijn voor 4 personen; 2 beneden en 2 boven.

Slapen in natuurlijke materialen zoals hout en dan ook nog in de berglucht staat garant voor een perfecte nachtrust. De bungalows hebben een moderne badkamer met prima sanitaire voorzieningen, als douche en toilet. Op de benedenverdieping is tevens een koelkast aanwezig. Kamers en badkamer kunnen bij koude nachten ook worden verwarmd.

De overnachtingen zijn standaard op basis van een tweepersoonskamer en indien gewenst kan tegen meerprijs gekozen worden voor gebruik op basis van een eenpersoonskamer. De slaapkamer voor eenpersoons gebruik is dan doorgaans op de verdieping.
* 50-plussers, mensen die slechter ter been zijn en echtparen/stellen slapen doorgaans altijd op de begane grond.