Ervaringen van onze deelnemers

Terug op de berg. Terugkijkend op een paar fantastisch inspirerende dagen bij de piramides in Bosnië. Vlinders hebben ons de hele week begeleid.

We bezochten met een fijne groep mensen de Zonne-, de maan- en de drakenpiramide plus de Tumulus.
De Boviswaarde op deze plekken is zéér hoog en heeft een helende kracht. Binnen de groep hebben wij mogen ervaren wat deze levensenergie kan doen transformeren. Robert was vol verbazing hoe pijn kan verdwijnen en dankbaar.
Ik zelf heb mij ondergedompeld in de vreugde van mogen Zijn.
De Maria Magdalena energie was aanwezig via Alenka en de Lichttaal die Wim Derksen mag uitspreken bracht ontroerende boodschappen.
Met een tas vol mineralen en prachtige energie- en kleur-rijke belevingen zijn wij thuis gekomen. De mineralen zullen een plekje in huis krijgen waar zij hun hoge energie mogen uitstralen …Met een hart vol warmte kijk ik terug en wie meer informatie wil, die geef ik je graag persoonlijk. Sarajevo bezochten wij ook. Wat een fantastische stad. Een stad waar Oost en West elkaar ontmoeten in 1 enkele stap over de lijn en het kompas. 2 werelden Samen 1 rustig met elkaar….Leven.

John Jagadiël Breukels van Inspiratiereizen, je bracht ons niet alleen op prachtig plekken maar ook ons hart kreeg Liefdevolle geschenken.

Rosemareine Hubers

 

Bosnië & Herzegovina
Nog maar een dik jaar geleden was mijn lichaam nog ziek, ik heb vijf jaar in een rolstoel doorgebracht. In september 2016 mocht ik John ontmoeten op een beurs in België en leerde ik over de BOVISwaarde en startte ik met het piramidewater. Ik voelde ook een sterke verbinding met de 7-mineralen kristallen en de infobrochure van inspiratiereizen.eu
Dankzij John, het piramidewater en de kristallen kon ik een paar maanden later al terug wandelen en in juni 2017 nam ik deel aan mijn eerste inspiratiereis naar Bosnië! Ik beklom de piramide van de Zon, de Maan en de Draak en ging mee uit dansen in Mostar!
Mijn dankbaarheid naar John en dit land is immens groot.
Ondertussen ben ik al vier keer meegeweest op reis… Ik heb machtige en magische krachtplaatsen mogen bezoeken, die elke reis opnieuw, een deel van je Zelf laten ontdekken en je helen…. het zijn ervaringen die mij terug volledig hebben gemaakt en ik besef dat er voor mij geen woorden bestaan om dit te beschrijven… Vanaf dag één werd het voor mij duidelijk dat dit land mijn thuis is…

John kent ondertussen zoveel prachtige zielen en plaatsen daar en deelt dit allemaal met je, je kan genieten van energetische wondermooie plekken, de lekkerste gerechten, stukjes ongerepte natuur en hij brengt je bij de lokale bevolking, waardoor je het land en hun mooie, open en hartverwarmende zielen leert kennen.
Bosnië & Herzegovina heeft zoveel moois te bieden en een bepaalde energie die je pas volledig kan bevatten als je het zelf ervaren hebt!

Voor ik vertrok had ik al een foto gezien van Blagaj, ik voelde zo een verbinding met deze plek dat ik stond te springen om deze plaats te mogen bezoeken.
Ik heb zelf een hele sterke verbinding met water, dus dat deze kobaltgrot mijn aandacht trok verbaasde me niet zo erg… Maar wat een ervaring eens daar aangekomen… In de kobaltgrot bevindt zich de Vrelo Bune, de bron van de rivier de Buna. De bron wordt gevoed door een ondergrondse waterloop. In de zomer kan je met een bootje zelfs tot in de grot!
Er is zoveel meer dan het prachtige kobaltblauwe water, wat mij onmiddelijk bekoorde is de vorm van de grot… draai je hoofd naar rechts en je ziet de helft van een hart, de weerspiegeling in het water zorgt ervoor dat je uiteindelijk een volledig hart ziet… Daar ben ik men hart verloren… ik heb daar mijn eigen plekje en kan daar uren, in alle rust, zitten mediteren, men hart laten opengaan en diepe gesprekken aangaan met de immense bergwand… Als je daar beneden aan het water zit en je kijkt naar boven, naar die oneindige, steile bergwand, dan ben je nederig, klein en vooral heel dankbaar…

Blagaj is in één woord: mystiek… Dit figuurlijke hart geeft zoveel liefde, inzichten, energie en magie af… het is een echt oplaadpunt en een wondermooie plaats om je dag te eindigen in echte pure, zuivere schoonheid… Het is plek waar je oude dingen kan teruggeven aan het water (wat ik telkens opnieuw doe), de kracht van het water daar is betoverend en sleurt je mee.

Ik heb mezelf her-ontdekt, ik ben mezelf geworden en heb op elke bezochte plaats een stukje van mezelf teruggevonden…. dit land en deze reizen zijn puur genieten, inspirerend en fantastisch, het enige wat je hoeft te doen is jezelf open te stellen.

Mijn hart en ziel roepen het uit dus ik zou zeggen ga mee! Ook al ben je met een groep op stap, je hebt nog alle vrijheid om dingen zelf in te brengen of mee te beslissen: niets hoeft, alles mag!

Uit dankbaarheid voor dit land, de piramides, de bevolking en John hoop ik dat ik één iemand van jullie heb kunnen warm maken om de sprong te maken om mee te gaan naar dit prachtige land, dat je helemaal in vervoering zal brengen! Met veel liefde, licht en een warme hartenknuffel,
Birgit “Amira” Verbanck

 

Hoogtepunten van een bijzondere reis
In juni 2016 namen mijn vriend en ik samen deel aan de inspiratiereis naar Bosnië-Herzegovina. Ik wist al een aantal jaren af van het bestaan van de piramides in Visoko en dit was de uitgelezen kans om er effectief naartoe te gaan!
Ons zevenkoppig reisgezelschap bleek al gauw een gezellige groep met uiteenlopende karakters die elkaar allemaal mooi aanvulden!
In de eerste helft van de reis verkenden we Sarajevo en omstreken. Eén van de eerste excursies op ons programma was tot mijn grote vreugde de piramides in Visoko. De verwachtingen waren hoog…. én werden ingelost! Eerst wandelden we door de kilometers lange ondergrondse tunnels Ravne, plaats waar de hoogste Boviswaarden ter wereld worden gemeten! Het was als het ware voelbaar. Onvermoeibaar gingen we van de ene gang naar de andere. De atmosfeer was werkelijk heel bijzonder. Ook de healingchamber en de megalieten die in de gangen te vinden zijn hebben indruk gemaakt. Hier wil ik zeker nog eens terugkomen. Na enkele flesjes piramidewater aangeschaft te hebben, gingen we verder naar de piramide van de zon. De beklimming van de piramide was pittig, maar loonde echt de moeite! Naast het schitterende uitzicht, hebben we ook genoten van de “stilte” van het 0-punt. Een vreemde ervaring. Op dat ene punt is alles plots stil. De geluiden vervagen en de gedachtestroom stopt.
De tweede helft van de reis speelde zich af in het meer zuidelijke deel van Bosnië-Herzegovina om en rond de prachtige stad Mostar. Eén van de hoogtepunten hier was zonder twijfel het bezoek aan de oude stad Daorson. Restanten van imposante muren, gebouwd met gigantische steenblokken op een plaats met een oneindig zicht in alle windrichtingen over de vallei, doet je kippevel krijgen. Zeer imposant. Een heerlijke plaats om te vertoeven, genietend van de natuur en mijmerend over wie deze stad ooit heeft gebouwd en welke volkeren hier hebben geleefd. Daorson laat een diepe indruk na. Heel blij dat we hier geweest zijn.
Het was een reis om te koesteren. Prachtige dingen gezien en ervaren.

Bosnië-Herzegovina, we‘ll be back!
Astrid Debaets

 

Een buitengewone ervaring bekrachtigt deze reis naar de piramides van Bosnië en omstreken
Deze reis geeft je voeding en inspiratie, als richting aanwijzer naar het herstel van alles en iedereen. Het is als het, herontginnen via belevingen, wat we zijn vergeten, wat we niet meer voelen, stukjes terugvinden naar heel-zijn.
In de Ravne tunnels mocht ik ,opnieuw die eenheid gaan ervaren. Dit was een doorstroming zo rustig, harmonisch en met de verwondering van een kind beleefde ik, als het ware Magie. Nicky in Wonderland. Het mysterie voltrok zich niet alleen onder de grond maar ook op de bergen.
Zo was het binnen gaan door de poort van Daerson, energetisch een open portaal, waar je als het ware mocht binnen treden, naar nog ongekende plaatsjes in je Zelf. Als je dan op één van deze gigantische rotsblokken zit, dan voel je zoveel in beweging komen, tot er één van de puzzels samenvalt.
Ik ontdekte dat ik het water ben gaan herwaarderen. Als je het hoort, ziet uit de rotsen stromen, met zoveel kracht en schoonheid naar beneden komt, zo zuiver en helder, doorweven met zilver en gouden kleuren.
Eigenlijk voel ik terwijl ik dit alles neerschrijf, dat je deze belevingen niet onder woorden kan brengen. Het zichtbare voltrekt zich naar de innerlijke wereld en deze kan je pas met je eigen verhaal, ter plaatse ervaren. Ik ben heel dankbaar voor deze reis en – tussen de Bosnische kristallen nu in huis – komen deze energieën en gewaarwordingen verder tot hun recht en Leven.
Hart’groet, Loved by the Sun
Nicky