7-days International Sacred Feminine Tour


Evenementgegevens


Op verzoek van een groep wijze spirituele vrouwen, uit Slovenië, organiseren we een Internationale 7-daagse Sacred Feminine tour in de Balkan, met een onvergetelijke reis naar verschillende krachtplaatsen, watervallen, ruïnes en Red Rock, het Uluru van de Balkan.

Vertrek op 22 april – 2e paasdag vanuit Ljubljana (Slovenië), door Kroatië, Bosnië, Herzegovina en Montenegro.

 

Reisprogramma

Dag 1: We vertrekken per combi bus vanuit Ljubljana richting Kroatië. Een mooie rit vanaf Zagreb via Sveti Rok naar Split met fraaie uitzichten, om vervolgens vanaf de Makarska riviera Herzegovina binnen te rijden. In de namiddag komen we aan bij onze accommodatie in Mostar; een gastvrij 3-sterren hotel op slechts 5 minuten lopen van het oude centrum en de beroemde ‘Stari Most’.

We nemen onze intrek voor de komende 7 nachten, even opfrissen, en dan naar de oude stad in voor een welkomstdrankje en diner, op een idyllisch plekje in het oude Mostar.

Dag 2: We maken een excursie naar de oude ruïnes van de Illyrische stad Daorson, een sacred feminine krachtplaats, waar we de eeuwenoude energie en wijsheid van de vrouw nog duidelijk leefbaar kunnen voelen en ervaren.

Nadien dalen we af naar de Bregava rivier voor een lunch in de buitentuin, aan de watervallen en met verse wilde forellen.

Dag 3: Kravica watervallen… een plaatje zegt meer dan 1.000 woorden

De Kravice Watervallen zijn gelegen in een mooi ongerept natuurpark, op enkele kilometers van het beroemde Maria bedevaartsoord Medjugorje. Wat Kravice zo bijzonder maakt is dat de immense watervallen worden gevormd uit zeven verschillende natuurbronnen, voordat het zich verzameld bij de watervallen. Deze 7 natuurlijke bronnen komen vanuit 7 energetische krachtplaatsen! Kravica verzameld al deze magische energie, voordat het met natuurgeweld naar beneden stort. Wie zijn/haar fantasie, of helderzicht de vrije loop laat, ontdekt al snel dat we omgeven zijn door natuurwezens: Deva’s, Elfen-energie en vele spirits of nature!

Wat tevens bijzonder is dat Kravice de energetische verbinding is tussen moeder aarde en de dolfijnen-energie. De watervallen vormen een natuurlijke rivier die uitmondt in de Neretva, welke vervolgens weer vanuit Herzegovina en Kroatië uiteindelijk in de Adriatische zee terecht komt… het domein van de Dolfijnen!

Dag 4: THE ARCHEOLOGICAL SITE OF CRVENA STIJENA (RED ROCK CAVE)Het Uluru van de Balkan!

Vanuit Mostar rijden we via Trebinje naar Montenegro… Alweer zo’n schitterende parel van de Balkan. Hier zullen we op zoek gaan naar de ‘red Rock’ die energetisch verbonden is met Uluru (Australië) en andere krachtplaatsen.

 

Dag 5: Dagje Kroatië… We starten met een boottocht op de natuurmeren van Bacinska Jezera, een ervaring in de natuur met flora, fauna en… waterschildpadden.

Na deze rustgevende ontspanning op het water rijden we een klein stukje door naar Gradac, gelegen aan de Adriatische zee, voor een late lunch aan het strand, met natuurlijk… zeezicht!

 

 

Dag 6: Het is weer tijd voor water, dus… we rijden naar Koćuša waterfall in het westen van Herzegovina. Heerlijk genieten, mediteren, wandelen, kajakken of gewoon lekker niets doen. Later rijden via het 15e eeuwse Pocitelj naar Blagaj: De bron van de kobaltblauwe watergrot, onder een mystieke berg… Je bent niet de eerste en zeker niet de laatste die zich verbonden voelt met Agartha, en de wezens van de binnenaarde.

Dag 7: Na een welverdiend ontbijt gaan we onze koffers pakken en rijden we per combi bus vanuit Mostar, Herzegovina, via Kroatië weer terug naar Slovenië… Nagenieten van een bijzondere reis!

Compleet verzorgd programma, 7-daagse reis vanuit Ljubljana – € 777,00*

Inbegrepen in bovenstaande prijs:
– Alle hotelovernachtingen, op basis van gedeelde kamer.
– Elke morgen een uitgebreid ontbijt.
– Welkomstdiner op de dag van aankomst in een bijzondere magische locatie
– Toegangsprijzen, tickets en gidsen op bijzondere plaatsen
– Vervoer Excursies naar krachtplaatsen, energiepunten, watervallen en bezienswaardigheden.
– Persoonlijke begeleiding voor spirituele en intuïtieve ontwikkeling in de vrouwelijke energie door Alenka Henigman
– Alle faciliteiten, vervoer ter plaatse, bemiddeling en vertalingen in het betreffende land
* Bovengenoemde prijs is op basis van 2 personen per kamer. Toeslag indien overnachten op een eenpersoonskamer gewenst is € 19,50 per nacht.

Mogelijkheden om op zondag (1e paasdag) of maandag (2e paasdag) met een direct vlucht van Amsterdam (Schiphol) naar Ljubljana te vliegen, tegen een Early-Bird tarief! Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!

  • Reserveren voor deze reis & prijs van 777,- kan tot uiterlijk 31 maart 2019*
  • Indien later geboekt kan het zijn dat de voordelige kamers en kortingen niet meer beschikbaar zijn. Het prijsverschil wordt dan doorberekend.
  • Wil je zelf vliegtickets regelen? Boek nu online via Transavia tegen voordelige tarieven
  • de definitieve sluiting voor aanmelden is 31 maart 2019