Helende 7×7 Reis Slovenië


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Locatie: Slovenia

Helende 7×7 Reis in Slovenië met Alenka Henigman & Noor Elffers

Wat gaan we doen in deze helende 7 x 7 reis in Slovenië?
1. Slovenië is het enige land waar ‘love’ al in de naam verweven zit en niet voor niets hebben we dit magische land uitgekozen om 7 energetische en helende krachtplaatsen te bezoeken.
2. Elke dag wordt gekoppeld aan de 7 planeten; Zon, Maan, Mars, Mercurius, Jupiter, Venus en Saturnus, waarmee we de verbinding zullen aangaan.
3. De 7 dagen met 7 planeten worden tevens gekoppeld aan onze 7 chakra’s en organen, waarop we met de helende energieën zullen werken.
4. Tevens zullen we in Slovenië 7 genezende planten en kruiden gaan ontdekken.
5. Op basis van de 7 genezende planten zullen we per dag/chakra/orgaan vervolgens gaan werken met de 7 heilige oliën.
6. Op elk van deze krachtplaatsen zullen we elkaar de 7 heilige zalvingen geven, volgens de planeet, het chakra en de bijbehorende organen.
7. Tenslotte is het goed te weten dat we de helende energieën kracht bij zullen zetten met stemvorken in de 7-planeet frequenties, tijdens onze Helende 7×7 reis in Slovenië

Een helende reis om nooit te vergeten, omdat ze je eerst zal terug brengen bij je eigen innerlijke Bron, het openen en helen van het Hart, die vervolgens de andere dagen de helende motor zal zijn. De helende energieën worden bekrachtigd door de ‘zalvingen met de heilige planeet-oliën’, en de spirits van de natuur die ons op de diverse prachtige krachtplaatsen zullen ondersteunen.
Elke dag zal Alenka ons meenemen in de wereld van de genezende planten en wat zij kunnen betekenen voor onze gezondheid en zal Noor ons weg wijs maken in de krachten van de planeten, de bij behorende stemvork frequenties en de heilige zalvingen.
Elke dag komt een ander orgaan of chakra aanbod om gezalfd te worden met door Alenka en Noor gemaakte zalfoliën van de planten die wij zullen ontdekken op onze reis.
Tijdens deze reis ontvangt eenieder een eigen doosje met 8 zalfoliën gemaakt van pure biologische planten-oliën speciaal voor het zalven van organen en chakra’s. In elk doosje zitten 7 planeet-oliën en de heilige zalfolie.

Het Programma van dag tot dag – Het betreft een 9-daagse reis in Slovenië, met een aankomstdag op zaterdag 18 mei, terugreis op 26 mei… de tussenliggende 7 volledige dagen bieden we onderstaand programma:
Dag 1 – Dit wordt een gouden zonnedag met een zalving van het hartchakra met de planeetolie van de Zon in het licht van Aartsengel Michael. Alenka neemt ons mee tussen de kruiden en vertelt welke kruiden speciaal voor het hart en in verbinding met de planeet Zon staan.
Noor neemt ons mee in de wereld van de helende zalvingen. We zalven elkaars hartchakra aan de achterzijde op ons rug en onze beide handpalmen. Hiermee openen we de reis waarmee we met liefde achterlaten wat achter de rug is om ons te openen om het nieuwe in onze handen te ontvangen. Na de zalving in de kruidentuin zullen we een heerlijke lunch nuttigen in een karstvallei in de vorm van een hart.

Dag 2 – Deze dag staat in verbinding met de zilveren maan en Aartsengel Gabriel. Een vrouwelijke energie dag, waarin we de Maria Magdalena kapel bezoeken die in verbinding staat met een krachtplaats met 2 magische grotten en water, die allen energetisch verbonden zijn met het Maria Magdalena-kerkje.
Alenka zal ons mee nemen in de wereld van de kruiden en planten die verbonden zijn met de maan, de baarmoeder en de hersenen. Op deze krachtplek met water grotten zullen we met de helende maanolie op de onderbuik en/of onderrug de vrouwelijke scheppende energie bekrachtigen met een maanzalving.

 

Dag 3 – De derde dag is verbonden met de planeet Mars. Een dag waarbij we naar een energetische krachtplaats in de bergen zullen gaan, in de Gorenjska regio, de bron van Kamniška bistrica rivier in de bergen. Hier zullen we contact maken met onze Ik kracht, ons derde chakra en middenrifgebied, waarbij de moed om te zijn en vooral ‘wie’ we zijn een belangrijke mars impuls ontvangt. Aartsengel Chamuel ondersteund ons op deze dag.
Hier bespreekt Alenka met ons de planten die verbinding hebben met ijzer en mars-krachten, die positief inwerken op ons bloed en onze galblaas. De zalving die hier plaats vindt onder leiding van Noor zal gegeven worden op onze bovenbuik, de zonnevlecht, onze innerlijke kracht wordt geactiveerd door een mars-zalving. Deze dag gebruiken we de lunch een traditional gasthuis.

Dag 4 – Ondertussen zijn we op de woensdag aangekomen, de dag die in verbinding staat met de planeet Mercurius en kwikzilver, ondersteund door de aartsengel Rafael. Mercurius is de bode van de Goden en verbonden met ons keelchakra. We zullen dan de bergen in gaan naar een Russische kapel in de Gorensjska regio en Vršič – een bergpas pas waar de lucht heel zuiver is en we uit kunnen kijken over de groenblauwe canyon van de Soča rivier. Hier kunnen we ons keelchakra openen, door luid te schreeuwen of te zingen wat naar buiten wil komen zodat we nog dichter bij ons zelf en onze innerlijke Goddelijke natuur kunnen komen. Zowel bij de rivier als boven in de bergen zullen we tijd hebben om te luisteren naar wat Alenka ons kan vertellen over de planten die verbonden zijn met ons keelchakra en onze longen. De zalving zal naar eigen wens op het keelchakra in de hals of de nek of op de thymus plaatsvinden.
We zullen deze dag lunchen in Soča valei.

Dag 5 – Donderdag is verbonden met de planeet Jupiter, de metaalsoort tin en de Aartsengel Zachiel. We zullen in het prachtige natuurgebied, op loopafstand van ons hotel, waar nog duidelijk ervaarbare natuurwezens met plezier hun werk verrichten, een zalving op de lever geven voor het reinigen en helen van de lever, waardoor meer levensenergie ervaren kan worden voor het vervolg van je innerlijk pad. Ook hier zal Alenka ondersteunen met haar grote kennis van planten en organen. Zij weet als geen ander over de natuur en gezondheid te praten.
We zullen deze dag verschillende plekken van dit grote natuurpark bezoeken omdat er veel te beleven is in de natuur. Ook onze lunch zullen we in dit park nuttigen.

Dag 6 – Vrijdag de dag van planeet Venus, het warme geleidende metaal koper en de liefde krachten begeleidt door Aartsengel Anael. We reizen naar een sterk energetisch gebied Aan kust en Adriatische zee, waar de Draken-lijnen van Slovenië het centrum van de Dolfijnen-frequentie ontmoeten: Klif van Strunjan van waaruit we een prachtig uitzicht zullen hebben. Op het klif zullen we ons derde oog en onze nieren zalven ter ondersteuning van onze nier energie en het bekrachtigen van de kwaliteiten van ons derde alziend oog. Na de zalving lopen we ongeveer 15 minuten naar het oude romeinse, mediterrane en energetisch krachtige plaatsje Piran waar we zullen lunchen. Alenka neemt ons uiteraard ook deze dag mee in de wereld van de kruiden en de planten om ons weg wijs te maken in de planten die ondersteunend zijn aan de nieren en de bijnieren. Zeer goed ter ondersteuning bij een burn-out en overspannenheid.

Dag 7 – Zaterdag is de dag van Saturnus en Aartsengel Uriel. We reizen naar de mystieke bergen met een natuurlijke heksenkring. Hier zalven we elkaars voeten en kruin (nee, inderdaad niet op het haar, maar eerder ter hoogte van het 8ste chakra, je zielster chakra).
Later reizen we door naar de prachtige kruidentuin van Jožica. Hier gaan we samen genieten van een kruiden-lunch en wordt er door de gastvrouw vertelt over de kruiden. Uiteraard zal Alenka ons vertellen over de kruiden die verbonden zijn met de planeet Saturnus en de krachten die daarvanuit gaan voor onze gezondheid.
Vroeg in de avond komen we terug in het hotel waar we met een laatste ronde onze reis afronden onder het nuttigen van een laatste avondmaal en onze ervaringen kunnen delen met elkaar.

Op zondag 26 mei vertrekken we weer richting huis.

 

We logeren in een prachtig gastvrij hotel, centraal gelegen in een natuurgebied met de fenomenale natuurlijke bruggen, die door de kracht van het water zijn uitgesleten. Onze accommodatie ligt vrij centraal in het midden van Slovenië, van waaruit we alle dagen in alle richtingen kunnen: Zo bezoeken we de Julische Alpen in Noord-Slovenië, de Canyons en smaragdgroene rivieren in West-Slovenië en het mediterrane Primorska, met kust, heuvels en de zee in het zuidwesten van Slovenië.
In ons hotel hebben we de beschikking over 2- en 3-persoonskamers. Helaas geen single-kamers mogelijk op deze reis!

Persoonlijke Begeleiding & Reisleiding:

Noor Elffers van Noorderlicht Academie staat in deze reis klaar voor de persoonlijke begeleiding en het 7×7 healingprogramma.

Door middel van het uitgewerkte en bewezen 7-stappen programma, en door enkele meditaties, groepsgesprekken, evaluaties en persoonlijke coaching zal je tijdens deze reis een diepe verandering kunnen ondergaan op zowel fysiek, emotioneel en mentaal gebied.

Noor verzorgt de gehele 7×7 cursus, met daarin de 7 planeten, de 7 heilige oliën die verbonden zijn met de 7 chakra’s en bijbehorende organen, en tevens werkt Noor met de stemvorken van de 7-planeet frequenties en zalvingen.

 

Alenka Henigman is vooral verbonden met de natuur, echter door haar zachte vrouwelijke energie zal zij tijdens de reis kunnen bijdragen in de Maria Magdalena energie, en de Divine Feminine Coaching… Alenka spreekt Sloveens, Kroatisch, Bosnisch en Engels, dus alle wensen met betrekking tot dieet, voeding en allergieën kunnen worden vertaald. Alenka, geboren en getogen in Slovenië neemt de deelnemers mee naar 7 energetische krachtplaatsen, neemt ons mee op ontdekkingsreis naar de 7 genezende planten en kruiden en zorgt voor alle benodogde ingrediënten van de 7 heilige oliën

John Jagadiël Breukels is in het dagelijks leven personal coach en oprichter van zowel Engelentherapie Benelux, Light Miracles en Inspiratiereizen. Echter, John zal deze reis meer achter de schermen werken voor het onderhoud de website, faciliteiten ter plaatse en uiteraard als chauffeur om je veilig naar alle excursies, krachtplaatsen en bezienswaardigheden te brengen.

 

In deze helende 7×7 reis (basis 9 dagen) is inbegrepen:

  • De 7-daagse helende 7×7 cursus, zoals omschreven in het programma
  • Iedere deelnemer ontvangt daarnaast een werkset met de 7 heilige oliën en een 8e zalvingsolie in een fraaie reis-etui, ter waarde 159,- euro
  • Overnachtingen, 8x van zaterdag 18 mei t/m zondag 26 mei, op basis van logies met ontbijt, op gedeelde 2- of 3-persoons kamer.
  • Alle excursies, rondleidingen, krachtplaatsen, meditaties en zalvingen tijdens de reis.
  • Een welkomst-lunch op de dag van aankomst

Niet inbegrepen zijn de overige maaltijden, gebruik van minibar, overige drankjes en de souvenirs, en de eventuele extra overnachtingen indien je een dag eerder arriveert met de Transavia-vlucht van vrijdag 17 mei (zie mogelijkheden hieronder!)

3 mogelijke opties om je reis te reserveren: De totaalprijs voor de 9-daagse reis, zoals hierboven omschreven bedraagt € 1.111,- *

  1. 12-daagse reis: Indien je wenst mee te rijden met Noor Elffers (max. 4 deelnemers/12-daagse reis samen), vertrek vanaf Geldrop (Eindhoven) op donderdag 16 mei, terugreis op zondag 26 mei 2019…. incl, vervoerskosten, brandstof, vignetten, tolwegen… excl. de extra overnachtingen onderweg in Duitsland, Oostenrijk… € 1.389,- *
  2. 9-daagse (basis): Indien je zelf wenst te rijden (eigen vervoer), of zelf de vliegtickets wenst te regelen… € 1.111,- *
  3. 10-dagen geheel verzorgde vliegreis, vertrek op vrijdag 17 mei vanaf Amsterdam (Transavia), inclusief alle transfers van luchthaven Ljubljana en een extra hotelovernachting aan het beroemde meer van Bled… € 1.598,- *

Let op!  * Deze tarieven gelden voor alle boekingen tot uiterlijk vrijdag 15 februari 2019… Later reserveren is wellicht nog mogelijk, onder voorbehoud van lokale prijsverhogingen, en de latere tarieven voor vliegtickets!

Je kunt je  aanmelden voor deze reis bij Noor Elffers, Noorderlicht Academie:

 Of via het boekingsformulier onder de blauwe button