New Moon Goddess & Maria Magdalena Tour


Evenementgegevens


NIEUW IN ONS PROGRAMMA – NEW MOON GODDESS & MARIA MAGDALENA SUMMERTOUR – HERZEGOVINA & SLOVENIA

Naast onze Nieuwe Maan Kristalreis – jaarlijks in april, tijdens de “1e nieuwe maan” na het paasweekend – organiseren wij tijdens de zomervakantie: 13-25 augustus ook een “Godinnen-Reis”, waarin je de innerlijke Godin in jezelf weer mag ontdekken, gecombineerd met een aanvulling in de Maria Magdalena route in Slovenië

Opmerkelijk is dat we zowel in 2016 en 2017 veel moeder/dochter koppels mee op reis hebben gehad, van jonge moeders met dochters in de leeftijd van 10 tot 15 jaar oud, maar ook ervaren we mooie processen tussen wijze moeders van middelbare leeftijd met volwassen dochters, die samen wat oude stukken mochten helen. Echter, je kunt ook gewoon alleen, of met een vriendinnengroep…het is allemaal mogelijk, zolang je er maar voor open staat om ‘de wijze Godin’ in jezelf te ont-moeten!

Nieuw in 2018 is de Maria Magdalena-reis van 5 dagen in Slovenië, het enige land ter wereld waar ‘LOVE’ al in de naam staat. Alenka Henigman neemt je in Slovenië mee op reis naar een oude Maria Magdalena-kerk die midden in de natuur staat en verbonden is met een 2-tal grotten in de vallei. Mooie stiltewandelingen in de Maria Magdalena-energie, waarna je samen met Alenka op basis van de sensitieve vrouwelijke zintuigen zelf je kruiden en ingrediënten gaat uitzoeken, waarmee je later jouw eigen Maria Magdalena-olie gaat vervaardigen… Een schitterende 5 daagse aanvulling op de 8-daagse Godinnenreis!

 

BASIS: 8-daagse Godinnenreis in Bosnië & Herzegovina!

Centraal staat de wederopstanding van de Godin, de terugkeer van de vrouwelijke energie in de tot op heden overheersende patriarchale samenleving. Het is hoog tijd dat de man weer als ‘stuwende kracht’ naast de ‘leidende godin’ mag gaan staan, waarover meer in dit Artikel!

Deze energie ervaren op de megalieten ruïnes van Daorson?
Tijdens mijn inspiratiereizen naar de oudste en grootste piramides van de wereld in Bosnië en Herzegovina, heb ik een magische krachtplaats mogen ontdekken: De archeologische ruïne van de Hellenistische nederzetting van Daorsi, bestaande uit drie gekoppelde groepen megalithische blokken van een immens formaat, die worden bepaald door de ligging van het land. Niets is toeval, vooral de gelijkenis met de bouwstructuur die sterk lijkt op het Machu Picchu van Peru, waar de enorme megalithische blokken als een puzzel in elkaar steken. De eerste resten dateren uit een periode van 16.000 tot 18.000 jaar voor Christus, tot het einde van de bronstijd, zo’n 900 jaar voor onze jaartelling. De datum van verwoesting en plundering van de stad Daorsi, dat direct het einde betekende van dit machtige bouwwerk, kan worden bepaald op de 2e helft van de eerste eeuw voor onze jaartelling. Het betekende echter ook het einde van het tijdperk waarin de vrouwen de leiding hadden en waar de Romeinen als eerste de mannelijke overheersing bepaalden.

Het Illyrische Rijk: Nog ver voordat religies en wetenschap hun intrede deden leefde de Illyrische Daorsoi op deze plek die vooral bekend stond om de vrouwelijke kracht en energie. Er was nog geen religie, dus geen mannelijke overheersing, en dit gebied stond bekend als het domein van de Illyrische prinses Audata, die sinds 359 jaar voor onze jaartelling (359-336 BC) haar vrouwen trainde in paardrijden, boogschieten en de jacht, totdat zij trouwde met de koning van Macedonië en automatisch koningin van Macedonië werd. Tijdens dit huwelijk kreeg ze een dochter, Cynane (uitgesproken als ‘Keenahnay).
Audata, die door haar vrouwelijke leiding en talenten in die tijd al bekend stond en geëerd werd voor het behouden van ‘vrede’, ging met haar dochter Cynane terug naar het vrouwelijk domein. Cynane was nog geen 20 jaar en Audata trainde haar dochter Cynane in alle mogelijke eigenschappen die de ‘leidende vrouw’ in die tijd profileerde: Ze leerde van haar moeder paardrijden, boogschieten, gevechtstechnieken en vooral… Hoe leiding te geven over de mannelijke strijdkrachten.

Over Audata en Cynane is op het Internet ook veel te vinden en over Cynane is zelfs een boek verschenen: Cynane de onoverwinnelijke, die zelfs beter kon vechten dan welke man ook, waardoor ze respect verdiende en net als haar moeder de vrede kon bewaren door niet te vechten, maar haar vrouwelijke talenten te benutten. Uiteindelijk is de onoverwinnelijke Cynane met een list, ongewapend in een hinderlaag gelokt, waar ze door meerdere mannen uiteindelijk werd vermoord.

De huidige krachtplaats, Daoson in Herzegovina, ligt er al 2.500 jaar verlaten bij. Deze plek herbergt zoveel geheimen van de Illyrische prinsessen en vrouwelijke energieën, dat een bevolking die geregeerd wordt door mannen daar nooit zou kunnen overleven: Het is de basis van de vrouw!

Godinnen Energiereizen:
In de maanden juli en augustus organiseren we jaarlijks een Godinnenreis, waar deze plek centraal staat voor de vrouw van nu. Zij ervaart de energie, ze voelt de heilige graal opbloeien en ze komt weer in haar unieke vrouwelijke kracht. Wil je daarbij zijn? Kijk dan even op Godinnenreizen!

De 13-daagse Nieuwe Maan Godinnenreis in de periode van 13 t/m 25 augustus, met de volgende opties:

Autoreizen, of zelf je vliegtickets regelen:

 • 8 daagse New Moon Goddess – (Herzegovina), vanaf € 777,00*
 • 13-daagse Maria Magdalena combinatiereis, incl. 5 dagen Slovenië, vanaf € 989,00* 

Inbegrepen in bovenstaande prijzen:

 • Alle hotelovernachtingen, op basis van gedeelde kamer, inclusief een mediterraans ontbijt.*
 • Welkomstdiner op de dag van aankomst in een bijzondere magische locatie
 • Toegangsprijzen, tickets en gidsen op bijzondere plaatsen
 • Vervoer Excursies naar krachtplaatsen, energiepunten, watervallen en bezienswaardigheden.
 • Persoonlijke begeleiding voor spirituele en intuitieve ontwikkeling in de vrouwelijke energie door Alenka Henigman
 • Alle faciliteiten, vervoer ter plaatse, bemiddeling en vertalingen in het betreffende land

Eventuele toeslagen & extra’s:

 • toeslag single-kamer mogelijk, à 17,50 per overnachting!
 • Vignetten voor Oostenrijk/Slovenië, indien je kiest voor een autoreis
 • Dagprijs voor vliegtickets, indien je wenst dat wij alles voor je regelen
 • Reserveren voor deze reis kan tot uiterlijk 4 weken voor vertrekdatum**
 • ** vliegreizen tot 6 weken voor vertrek!

Aanvullende informatie vliegreizen & indicatieprijzen:

 • Vertrek op 13/8 (Rotterdam Airport), bestemming Split… prijsindicatie = 85,- euro
 • Retour op 20/8 (8-daagse) vanuit Split naar Rotterdam… prijsindicatie = 200 euro
 • Retour op 25/8 (13-daagse) vanuit Ljubljana naar Rotterdam… prijsindicatie = 140 euro

Daarnaast zijn de Godinnen-reizen ook perfect te combineren met:

Strandvakantie aan de Makarska Riviera, Dalmatië, Kroatië
Kravice-Watervallen, Herzegovina
Genieten van Zon en Strand in Seget Donji, Split – Kroatië