Nieuwe Maan Kristal- en Piramidereis (8 dagen, verlengen is mogelijk)


Evenementgegevens


De eerste reis van 2019… DE NIEUWE MAAN KRISTAL & PIRAMIDEREIS!

het betreft een 8-daagse vliegreis van 4 tot en met 11 april 2018 – Nieuwe maan is vrijdag 5 april!

  • vrijdag 5 april: De 1e nieuwe maan, na aanvang van de lente, 21 maart = volle maan
  • Thema van deze nieuwe maan is: Zorg, vruchtbaarheid, vernieuwing, nieuwe fase.
  • Kenmerken: In deze periode wordt het steeds lichter en warmer. Eventuele sneeuw kan weer smelten.

Programma

Dag 1: Vertrek op donderdag 4 april vanaf de luchthaven Keulen, aankomst in Sarajevo: We rijden naar Mostar en nemen onze intrek in het gastvrije Villa Hanna, op slechts 500 meter van de beroemde oude brug. Hier zullen we 3 nachten verblijven.

Dag 2: Excursie naar Daorson: een magische krachtplaats van de Hellenistische nederzetting van Daorsi, bestaande uit drie gekoppelde groepen megalithische blokken van een immens formaat, die worden bepaald door de ligging van het land. Niets is toeval, vooral de gelijkenis met de bouwstructuur die sterk lijkt op het Machu Picchu van Peru, waar de enorme megalithische blokken als een puzzel in elkaar steken. De eerste resten dateren uit een periode van 16.000 tot 18.000 jaar voor Christus, tot het einde van de bronstijd, zo’n 900 jaar voor onze jaartelling. Het betekende echter ook het einde van het tijdperk waarin de vrouwen de leiding hadden en waar de Romeinen als eerste de mannelijke overheersing bepaalden.

Illyrische Daorsoi leefden op deze plek die vooral bekend stond om de vrouwelijke kracht en energie. Er was nog geen religie, dus geen mannelijke overheersing, en dit gebied stond bekend als het domein van de Illyrische prinses Audata, die sinds 359 jaar voor onze jaartelling (359-336 BC) haar vrouwen trainde in paardrijden, boogschieten en de jacht, totdat zij trouwde met de koning van Macedonië en automatisch koningin van Macedonië werd. Tijdens dit huwelijk kreeg ze een dochter, Cynane (uitgesproken als ‘Keenahnay). Audata, die door haar vrouwelijke leiding en talenten in die tijd al bekend stond en geëerd werd voor het behouden van ‘vrede’, ging met haar dochter Cynane terug naar het vrouwelijk domein. Audata trainde haar dochter Cynane in alle mogelijke eigenschappen die de ‘leidende vrouw’ in die tijd profileerde: Ze leerde van haar moeder paardrijden, boogschieten, gevechtstechnieken en vooral… Hoe leiding te geven over de mannelijke strijdkrachten. Over Cynane is zelfs een boek verschenen: Cynane de onoverwinnelijke, die zelfs beter kon vechten dan welke man ook, waardoor ze respect verdiende en net als haar moeder de vrede kon bewaren door niet te vechten, maar haar vrouwelijke talenten te benutten.  De huidige krachtplaats, Daoson in Herzegovina, ligt er al 2.500 jaar verlaten bij. Deze plek herbergt zoveel geheimen van de Illyrische prinsessen en vrouwelijke energieën, dat een bevolking die geregeerd wordt door mannen daar nooit zou kunnen overleven: Het is de basis van de vrouw!

Dag 3: zullen we een excursie doen naar een 3-tal waterbronnen en krachtplaatsen: De zuivere Bron van de Bregava rivier in Stolac, de mystieke grot waaruit de kobaltblauwe Buna ontspring in Blagaj, en de immense Kravica watervallen. Op deze dag neem je een kristal mee die je liefdevol zal schenken aan moeder aarde. Het kristal, dat je vooraf op gevoel hebt uitgekozen is een kristal uit het oude ‘vissentijdperk’, dus een kristal die je al vóór 21 december 2012 in je bezit hebt.

Onze ‘oude’ kristallen uit het tijdperk van de mannelijke overheersing worden via het zuivere water terug geschonken aan moeder Aarde, waar Gaia (het vrouwelijk bewustzijn) de energie voor jou zal transformeren, waardoor de Godin in jezelf mag ontwaken. Alle 3 de waterbronnen komen uit op de smaragdgroene Neretva rivier, die de energie uiteindelijk naar de Adriatische zee voert, het domein van de Bottlenose Dolfijnen, die de oude pijnstukken voor jou zullen transformeren tot vreugde!

Dag 4 – We vertrekken vanuit Mostar met onze reisbagage voor een rit van 2 uur door de Dinarische Alpen naar Visoko. We checken in bij een schitterend gelegen luxe privé-villa, met uitzicht op de piramide van de Zon. Hier zullen we ook 4 nachten verblijven op onze reis, om van daaruit weer andere excursies te ondernemen in de vallei van de Bosnische piramides.

Dag 5 – We maken een excursie naar de vallei van de Bosnische piramides, met een rondleiding door de ondergrondse tunnels, een bezoek aan de piramide van de zon, en de piramide van de maan. Of, we besteden deze dag enkel aan de ondergrondse tunnels en vragen of jouw nieuwe 7-mineralen vanuit de kristalgrotten naar je toe mag komen. Welk kristal je uiteindelijk mee naar huis neemt zal op deze 1e paasdag in de energie van Ostara en Ishtar geheel duidelijk worden.

Dag 6 – We gaan wederom naar de Vallei van de Bosnische piramides. Eerst bezoeken we de stenen tempel Tumulus, later hebben we de dag vrij voor wat je graag nog zou willen doen: Piramide van de Zon, Piramide van de Maan, of mediteren in de healingskamers van het ondergrondse labyrint. Een andere optie is een bezoek aan de piramide van de Liefde, of een actieve meditatie op de piramide van de Bosnische Draak… de keuze is aan de groep.

Dag 7 – Een heerlijke rustige relaxdag! Na het ontbijt gaan we naar Park Vrelo Bosne, we laten ons door authentieke koetsjes getrokken door paarden naar een rustgevend park voeren, daar genieten we van flora en fauna in alle rust. De middag zullen gebruiken om Sarajevo te bezoeken, waarbij je kunt kiezen tussen winkelen, wandelen, de oude ambachtslieden wijk Bascarsija, een bezoek aan het oudste kerkje van de Balkan, gewijd aan de Aartsengelen Michaël en Gabriël, of gewoon lekker genieten op één van de vele terrasjes.

Dag 8 – We verlaten onze accommodatie na een goed ontbijt en rijden richting de luchthaven van Sarajevo. Met onze fysieke en energetische bagage vol inspiratie en wijsheid, kom je met alle ervaringen en inzichten na 2 uur vliegen weer thuis. Thuis bij je familie, thuis bij jezelf!

 

Persoonlijke Begeleiding & Reisleiding:

John Jagadiël Breukels is in het dagelijks leven personal & life-style coach, en oprichter van zowel Engelentherapie Benelux, Light Miracles en Inspiratiereizen. Met passie voor de Balkanlanden, zoals Bosnië Herzegovina, Kroatië, Monte Negro, Servië en Slovenië, leidt hij je naar alle mystieke krachtplaatsen tijdens deze reis.

Alenka Henigman is vooral verbonden met de natuur, echter door haar zachte vrouwelijke energie zal zij tijdens de reis kunnen bijdragen in de Maria Magdalena energie, en de Divine Feminine Coaching… Alenka spreekt Sloveens, Kroatisch, Bosnisch en Engels, dus alle wensen met betrekking tot dieet, voeding en allergieën kunnen worden vertaald

Meer weten over ons? Lees dan HIER even verder…

 

Autoreizen, of zelf je vliegtickets regelen: 8 daagse reizen in Bosnië Herzegovina, vanaf € 777,00*

Inbegrepen in bovenstaande prijs:
– Alle hotelovernachtingen, op basis van gedeelde kamer.
– Elke morgen een uitgebreid ontbijt.
– Welkomstdiner op de dag van aankomst in een bijzondere magische locatie
– Toegangsprijzen, tickets en gidsen op bijzondere plaatsen
– Vervoer Excursies naar krachtplaatsen, energiepunten, watervallen en bezienswaardigheden.
– Persoonlijke begeleiding voor spirituele en intuïtieve ontwikkeling in de vrouwelijke energie door Alenka Henigman
– Alle faciliteiten, vervoer ter plaatse, bemiddeling en vertalingen in het betreffende land
* Bovengenoemde prijs is op basis van 2 personen per kamer. Toeslag indien overnachten op een eenpersoonskamer gewenst is € 19,50 per nacht.

8-daagse vliegreizen, geheel verzorgd per deelnemer:
– Geheel verzorgd, inclusief ‘basic’ vliegticket (alleen handbagage) – vanaf € 999,00*
– Geheel verzorgd, inclusief ‘smart’ vliegticket (tot 5 maanden voor vertrek) – € 1.111,00 *
– Geheel verzorgd, inclusief ‘smart’ vliegticket (tot 3 weken voor vertrek) – € 1.155,00 *
*smart-tarief is inclusief reisbagage (23 kg), gereserveerde stoelen met extra beenruimte en een snack.
* Bovengenoemde prijs is op basis van 2 personen per kamer. Toeslag indien overnachten op een eenpersoonskamer gewenst is € 19,50 per nacht.

Is 8 dagen te kort? …Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden om te verlengen!

Reserveren voor deze reis kan tot uiterlijk 3 weken voor de vertrekdatum*
– Indien later geboekt kan het zijn dat de goedkope tickets niet meer beschikbaar zijn. Het prijsverschil wordt dan doorberekend.