Piramide Energiereis (8 dagen, verlenging mogelijk)


Evenementgegevens


2x per jaar, te weten in juni en september organiseren wij een 8-daagse Piramide Energiereis in Bosnië & Herzegovina. De temperaturen in juni en september zijn vergelijkbaar, variërend van 24-35 graden.  Het thema voor deze reizen mag in de titel al direct duidelijk zijn: “heel veel energie ervaren”

Het programma van dag-tot-dag:

Dag 1: Aankomst in Mostar, waar we onze intrek nemen in het gastvrije Villa Hanna, op slechts 500 meter van de beroemde oude brug. Villa Hana is een 3-sterren accommodatie waar we 3 nachten verblijven. Na aankomst even opfrissen/omkleden voor een wandeling door de oude stad van Mostar, en natuurlijk de onder UNESCO beschermde ‘Stari Most’, waar Mostar de naam aan verleend. We sluiten deze 2e dag af met een welkomstdiner om elkaar wat beter te leren en te genieten van de mediterraanse en lokale gerechten.

Dag 2: Excursie naar Daorson: een magische krachtplaats van de Hellenistische nederzetting van Daorsi, bestaande uit drie gekoppelde groepen megalithische blokken van een immens formaat, die worden bepaald door de ligging van het land. Niets is toeval, vooral de gelijkenis met de bouwstructuur die sterk lijkt op het Machu Picchu van Peru, waar de enorme megalithische blokken als een puzzel in elkaar steken. De eerste resten dateren uit een periode van 16.000 tot 18.000 jaar voor Christus, tot het einde van de bronstijd, zo’n 900 jaar voor onze jaartelling.

 

Dag 3: zullen we een excursie doen naar een 3-tal waterbronnen en krachtplaatsen: De zuivere Bron van de Bregava rivier in Stolac, de mystieke grot waaruit de kobaltblauwe Buna ontspring in Blagaj, en de immense Kravica watervallen. Deze immense watermuur wordt ook weer gevormd door een 7-tal verschillende bronnen en kunnen we gerust een energetische krachtplaats noemen. Hier nemen we veel tijd voor onszelf om de energieën van de natuurwezens en de deva’s te ervaren.

 

Dag 4: We verlaten Mostar en vervolgen onze reis met 4 overnachtingen in Vila Andrea op de Olympische berg Trebevic, gelegen tussen een bos van oeroude pijnbomen. Vanuit deze locatie hebben de gelegenheid voor uitgebreide excursies naar de Vallei van de Bosnische Piramides met een bezoek aan ‘Tunel Ravne’, het ondergrondse labyrint met healingrooms, oude megalieten en hoge Boviswaarden. Ook bezoeken we Park Ravne 2, met krachtige labyrinten en waar recentelijk een nieuw ondergronds labyrint is ontdekt dat circa 20 meter onder het eerste tunnelstelsel ligt.

Dag 5: We beklimmen de top van de Piramide van de Zon – 222 m – om het absolute ‘nulpunt’ te ervaren. Deze 2e dag in de vallei van de Bosnische piramides brengen we tevens een bezoek aan de Piramide van de Maan en de stenen tempel Tumulus. En, om het helemaal compleet te maken, tenslotte een meditatie (met drakenactivatie) op de piramide van de Bosnische Draak!

Dag 6: keren we wederom terug naar de vallei van de Bosnische piramides… dit keer voor een bezoek aan de piramide van de Liefde! Democratisch zullen we met onze deelnemers gaan invullen wat we hierna gaan doen:Terug naar het ondergrondse labyrint van Tunnel Ravne met healingrooms en hoge Boviswaarden, of steencirkels en labyrinten in de omgeving? …Zelfs een openlucht Maria kerkje op 15 minuten van de piramides behoort tot de mogelijkheden.

Dag 7: We doen de laatste dag een excursie naar Sarajevo, en bezoeken het oudste orthodoxe kerkje van de Balkan waar men de energie van de Aartsengelen Michaël en Gabriël zal kunnen ervaren.  Kortom: Een Energetische beleving!

 

Persoonlijke Begeleiding & Reisleiding:

John Jagadiël Breukels is in het dagelijks leven personal & life-style coach, en oprichter van zowel Engelentherapie Benelux, Light Miracles en Inspiratiereizen. Met passie voor de Balkanlanden, zoals Bosnië Herzegovina, Kroatië, Monte Negro, Servië en Slovenië, leidt hij je naar alle mystieke krachtplaatsen tijdens deze reis.

Alenka Henigman is vooral verbonden met de natuur, echter door haar zachte vrouwelijke energie zal zij tijdens de reis kunnen bijdragen in de Maria Magdalena energie, en de Divine Feminine Coaching… Alenka spreekt Sloveens, Kroatisch, Bosnisch en Engels, dus alle wensen met betrekking tot dieet, voeding en allergieën kunnen worden vertaald

Meer weten over ons? Lees dan HIER even verder…

Autoreizen, of zelf je vliegtickets regelen:
8 daagse reizen in Bosnië Herzegovina, vanaf € 777,00*

Inbegrepen in bovenstaande prijs:
– Alle hotelovernachtingen, op basis van gedeelde kamer.
– Elke morgen een uitgebreid ontbijt.
– Welkomstdiner op de dag van aankomst in een bijzondere magische locatie
– Toegangsprijzen, tickets en gidsen op bijzondere plaatsen
– Vervoer Excursies naar krachtplaatsen, energiepunten, watervallen en bezienswaardigheden.
– Persoonlijke begeleiding voor spirituele en intuïtieve ontwikkeling in de vrouwelijke energie door Alenka Henigman
– Alle faciliteiten, vervoer ter plaatse, bemiddeling en vertalingen in het betreffende land
* Bovengenoemde prijs is op basis van 2 personen per kamer. Toeslag indien overnachten op een eenpersoonskamer gewenst is € 19,50 per nacht.

8-daagse vliegreizen, geheel verzorgd per deelnemer:
– Geheel verzorgd, inclusief ‘basic’ vliegticket (alleen handbagage) – vanaf € 999,00*
– Geheel verzorgd, inclusief ‘smart’ vliegticket (tot 5 maanden voor vertrek) – € 1.111,00 *
– Geheel verzorgd, inclusief ‘smart’ vliegticket (tot 3 weken voor vertrek) – € 1.155,00 *
*smart-tarief is inclusief reisbagage (23 kg), gereserveerde stoelen met extra beenruimte en een snack.
* Bovengenoemde prijs is op basis van 2 personen per kamer. Toeslag indien overnachten op een eenpersoonskamer gewenst is € 19,50 per nacht.

Is 8 dagen te kort? …Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden om te verlengen!

Reserveren voor deze reis kan tot uiterlijk 3 weken voor de vertrekdatum*
– Indien later geboekt kan het zijn dat de goedkope tickets niet meer beschikbaar zijn. Het prijsverschil wordt dan doorberekend.