Op reis met eigen gezelschap?

Een reis met uw eigen gezelschap organiseren?

Het is zelfs mogelijk om in de wintermaanden op wintersportvakantie te gaan naar het mooiste skigebied van Bosnië.

 

Jahorina, ofwel de bekende koningin van de Olympische Winterspelen van Sarajevo in 1984. Een recordaantal van 49 landen nam deel aan deze Spelen, en alle faciliteiten zijn nog steeds beschikbaar voor de echte wintersport liefhebber. Wist u bijvoorbeeld dat Franse, Zwitserse en Oostenrijkse skiërs en andere topsporters van winterspelen al in oktober beginnen met trainingen in Sarajevo?

snowboard_PNG8017

Inspiratiereizen.eu heeft een ruim aanbod Wintersport accommodaties.
Overnachtingen voor uw reis: van een basic bungalow in de natuur, tot luxe 4- of 5-sterren Hotels.
Vertel ons uw wensen en de gewenste reisdata!

winter-guide-to-the-olympic-mountains-1451564799

U geeft aan wat u wensen zijn, welke data u op reis wenst te gaan en voor hoeveel deelnemers u de reis wenst te organiseren.

Uiteraard bieden wij u naast onze vaste accommodaties nog tal van andere groepsaccommodaties, van een kleinschalige accommodatie tot maximaal 10 personen tot riante verblijfsmogelijkheden in een appartement, hotel of villa tot wel 40 personen.

Het is zelfs mogelijk om uw eigen hostess/gastvrouw in Bosnië te hebben, of vanaf vertrek al iemand op de luchthaven te hebben die uw taal spreekt en de reis tot in de kleinste details en geheel naar uw wensen en verwachtingen weet te begeleiden. Niets is ons te gek!

raftingIncentives & zakelijke reizen!

Veel bedrijven zijn op zoek naar een trendy incentive, een lang weekend of midweek met personeel, teambuildings mogelijkheden, eventueel gecombineerd met seminars. U ook? Voor ons telt het idee, nooit de afstand! Laat u eens verrassen door met een voorstel op maat voor uw bedrijf. Wij beschikken over de ervaring om in het inspirerende Bosnië Herzegovina het nuttige met het aangename te combineren.

Wat dacht u van een reis met sportieve activiteiten, zoals ‘Rafting’ na een zakelijke meeting of seminar in de meest originele setting: Een presentatieruimte met alle technische faciliteiten, terwijl je het idee hebt dat je in een magisch bos bent?

20150621_111649

Aangezien u buiten de EU bent, in een land verblijft waar moeder natuur alles schenkt wat de mens als basisbehoefte nodig heeft, zal zelfs het financiële plaatje erg meevallen.

 

Waarom zelf puzzelen, als wij het al voor u hebben gedaan?

Wij hebben een jarenlange ervaring, we spreken de taal, en wij weten de mooiste plekjes te vinden. U kunt ons dus gerust aangeven of u op reis wilt naar het mooie, uitdagende, inspirerende Bosnië Herzegovina. Een korte toelichting is voor ons voldoende: Wilt u met een groep naar de Vallei van de Bosnische Piramides? Of liever een rondreis door Herzegovina?

Wellicht een teambuilding voor uw bedrijf, een reis die wordt afgewisseld met seminars en uitstapjes, om het het nuttige met het aangename te combineren, of een sportieve reis met ‘Rafting op de Neretva’ in de zomer, of op wintersportvakantie in de winter.

REISVOORSTEL OF OFFERTE AANVRAGEN!

neem_contact-op_button-e1422124286744