Overnachtingen: Hotel of Villa?

Op deze pagina kun je  meer informatie vinden over onze accommodaties en andere mogelijkheden voor je overnachtingen: Hotel, Villa… of gewoon basic in een bungalow?

Accommodaties & Overnachten in Mostar:

Villa Hana, hartje Mostar!

Tijdens onze inspiratiereizen in de regio Herzegovina, met Mostar als culturele hoofdstad hoef je niet lang te zoeken. We verblijven hier altijd in het gloednieuwe hotel Villa Hana, geopend sinds juli 2015.

Dit hotel is niet alleen ideaal gelegen in hartje Mostar, aan de oude brug, de winkelstraatjes en de Neretva, maar is ook een prima vertrekpunt voor onze overige excursies naar Blagaj, Stolac, Pocitelj, Kravica Watervallen, Medjugorje en buurland Kroatië.

Lees hier meer over Villa Hana…

 

Accommodaties & Overnachten Sarajevo:

Vrijwel de mooiste omgeving van Sarajevo is de olympische berg Trebevic, waar we en 3-tal accommodaties hebben, van basic bungalows Brus, Villa Andrea en het superdeluxe Hotel Pino Natur.

Bungalows Brus op Trebevic Mountain

De perfecte plaats voor rust, natuur en samenzijn, en tevens de ideale uitvalsbasis voor de excursies naar de piramides in Visoko, park Vrelo Bosne en natuurlijk Baščaršija, de oude ambachtsliedenwijk in het centrum van Sarajevo. Vooral als je van natuur houdt en low-budget wilt overnachten!

Lees hier meer over Brus Bungalows

 

 

Villa Andrea – Trebevic

Iets hoger gelegen dan Brus, tussen een bos met pijnbomen, ligt de idyllische villa Andrea met 9 slaapkamers en 2 appartementen. Villa Andrea is de ideale plaats voor mensen die absolute rust wensen, en toch van alle gemakken voorzien willen zijn, zoals een uitgebreid verzorgd ontbijt en dagelijks schone handdoeken.

Lees hier meer over Villa Andrea

 

Pino Nature Hotel – Trebevic

Op slechts 10 minuten lopen (2 minuteen met de auto) vanaf Brus ligt het superdeluxe Pino Nature Hotel. Daar waar de Brus Bungalows uitgaan van alle eenvoud en ‘back-2-basic’, kun je ook kiezen voor luxe, zeer ruime kamers en alle wellness faciliteiten zoals zwembad, stoombad en sauna.  uiteraard wel tegen een meerprijs voor 3 of 4 nachten.

Lees hier meer over het Pino Nature Hotel, Trebevic

 

Accommodaties & Overnachten Visoko:

Uitzicht op de piramide, vanuit je luxe villa!

Recentelijk hebben we de beschikking gekregen over een luxe villa, geschikt voor groepen van 8-10 personen, in een rustige wijk van Visoko met een fraai uitzicht op de piramide van de Zon.

Het betreft een privé-villa, dus er zijn géén hotelfaciliteiten of ontbijt voorzieningen, maar je hebt dan wel alle vrijheid in een eigen luxe accommodatie, met 3 badkamers, meerdere slaapkamers en een uitgebreide keuken met alle voorzieningen.

Lees hier meer over de privé-villa te Visoko