Piramides, Visoko

De Bosnische vallei van Piramides

In 2005, niet lang na de Balkanoorlog ontdekte Semir Osmanagich het bestaan van de eerste piramide in Bosnië, de Piramide van de Zon. Na vele onderzoeken, speurwerk, archeologisch onderzoek, en de hulp van wetenschappers en vrijwilligers is deze magnifieke plek verder blootgelegd. De piramide van zon is de grootste en oudste piramide van onze planeet aarde.

Om een vergelijk te maken;

  • De piramide van de zon in Mexico is 64 meter hoog
  • De grote piramide van Egypte is 137 meter hoog
  • De piramide van de zon in Bosnië is 220 meter hoog

Tevens is het de enige plaats op aarde met de hoogste energie… 40.000 Bovis!
Een gemiddeld mens heeft een lichtfrequentie van 7.500 Bovis, echter wanneer we ziek zijn of niet lekker in onze energie, dan daalt deze waarde onder de 7.500. Hogere bewuste zielen zullen hun waarde zien stijgen tot 9.000 Bovis.
De tempel van Tibet heeft een Bovis-waarde van 15.000 en de Shuman resonantie zit op 27.000 Bovis.
De piramide van de Zon is met 40.000 Bovis dus echt uniek en daarmee de hoogste en meest energierijke plaats die op onze planeet te vinden is. (lees meer over Boviswaarde, levensenergie en genezing)

In de vallei van de Bosnische piramides vinden we niet alleen de piramide van de Zon (1), maar tevens:

BosniaValley

2- De piramide van de Maan
3- De piramide van de Liefde
4- De tempel van Moeder Aarde
5- De piramide van de Bosnische Draak

Leuk te weten: De piramides van Egypte  staan in de constellatie van Orion, op 1 lijn.
De constellatie van de piramides in Bosnië bestaan uit de Heilige Geometrie van 1 grote driehoek, met daarin een kleinere driehoek. Er wordt beweerd dat wanneer we de stenen tempel Tumulus (8) erbij trekken, dat we dan recht van boven gezien de constellatie van de Plejaden herkennen. Als ik mijn gevoel en ervaringen volg dan zou dit weleens 100% werkelijkheid kunnen zijn, maar we nodigen je graag uit om het helemaal zelf te ervaren!