Vila Andrea

Wij heten u van harte welkom bij Vila Andrea, een nieuwe ruime en zeer comfortabele accommodatie. Vila Andrea biedt voor overnachtingen de keuze uit 8 moderne kamers en 2 appartementen. In totaal is er zeer comfortabele slaapgelegenheid voor 22 personen.

Dit is de ideale plek om uit te rusten terwijl we kunnen genieten van zuivere berglucht, samen met een breed assortiment van culinaire specialiteiten.

Vila Andrea is idyllisch gelegen tussen een bos van pijnbomen op de bekende Olympische berg Trebevic.

 

 

Vila Andrea beschikt over een Internationaal restaurant. Het menu biedt een combinatie van lokale en internationale gerechten. De specialiteit van het huis is de gevulde entrecote. Uiteraard een ruime keuze van andere heerlijke items, zoals polenta, ustipci met kaymak en fijne geitenkaas, kalfsvlees, gegrilde specialiteiten, pizza, vis en vegetarische maaltijden.

Liever buiten eten in de zuivere berglucht? Ook dat kan! Vanuit het restaurant is een terras met overdekte zitplaatsen beschikbaar. Verder beschikt het domein over een grote open tuin voor de warme zomerdagen, die plaats biedt aan meer dan 300 gasten.

Gedurende onze inspiratiereizen zullen we voornamelijk overnachten op basis van 2 personen per kamer, indien je kiest voor de standaardprijs. Het uiteraard mogelijk om te kiezen voor een single-kamer (tegen meerprijs). Onze laatste avond, het afscheidsdiner, overnachting en ontbijt, zullen we op deze idyllische en sfeervolle locatie doen.