Villa Hana – Mostar

Tijdens onze themareizen verblijven we een aantal dagen in de regio Herzegovina, met Mostar als culturele hoofdstad. We overnachten hier in het uitstekende en fonkelnieuwe hotel Villa Hana, geopend sinds juli 2015. Dit hotel is ideaal gelegen in hartje Mostar. Een perfecte accommodatie op nog geen 500 meter vanaf de bekende Stari Most. Deze wereldberoemde oude brug staat op de werelderfgoedlijst van Unesco en is sinds de heropbouw na de balkanoorlog een symbolische verbinding geworden.

De oude stad met talrijke winkeltjes, restaurants, de Neretva rivier en overige bezienswaardigheden zijn vanuit Villa Hana allemaal te bereiken in slechts 2 à 3 minuten wandelen door de sfeervolle straatjes van Mostar. En daarnaast is Villa Hana een prima vertrekpunt voor onze overige excursies naar Blagaj, Stolac, Pocitelj, Kravica Watervallen, Medjugorje en buurland Kroatië.

 

 

Villa Hana beschikt over 13 kamers, variërend van 2-persoonskamers tot en met 5-persoonskamers, en een 5-tal appartementen.

  • Het gehele hotel biedt gratis WiFi van een zeer goede kwaliteit.
  • Voorts is elke kamer in Villa Hana voorzien van airconditioning en is uitgerust met een flatscreen-tv.
  • Voor extra comfort en reisgenot zijn er voor de gasten van Villa Hana ook slippers en gratis toiletartikelen beschikbaar.

Tijdens onze inspiratiereizen maken wij standaard gebruik van tweepersoonskamers, waarbij je de keuze hebt voor een kamer met dubbelbed, of 2 aparte bedden.

Onze prijzen zijn gebaseerd op basis van 2 personen per kamer. Indien gewenst kan tegen een geringe toeslag ook een eenpersoonskamer worden gereserveerd.