Vliegen of autorijden?

Op deze pagina kun je  meer informatie vinden over vervoer en nuttige tips als je op eigen gelegenheid wenst te reizen:

Vliegreizen:

Omdat onze inspiratiereizen worden gedaan met kleine groepen vanuit Nederland en/of België hebben wij voor de vliegreis gezocht naar de beste en meest betaalbare oplossing; Een directe vlucht van slechts 1 uur en 40 minuten met Eurowings (Lufthansa) van Keulen naar Sarajevo! Zo hoeven we geen tussenstops te maken, en gaat er geen kostbare tijd verloren aan de reistijd.

Afhankelijk van de reisdata vertrekken we op een zaterdag, dinsdag of donderdag vanaf de luchthaven Keulen-Bonn.

De luchthaven is voor zowel de Nederlandse deelnemers, alsook de Vlamingen goed te bereiken. Een mogelijke optie is om de avond voor vertrek al te overnachten in Ibis, of het B&B Hotel te Gremberghoven (Keulen). Een overnachting aldaar heeft de volgende voordelen;

  • Je bent op tijd en uitgerust bij de luchthaven op de dag van vertrek.
  • Je kunt de auto gratis 8 dagen parkeren bij het hotel.
  • De kosten van een overnachting zijn goedkoper dan 8 dagen parkeren op de luchthaven
  • De S-bahn (lijn 13) brengt je in nog geen 10 minuten van het hotel tot direct onder terminal 1 van de luchthaven.

Voor onze deelnemers boeken we altijd ‘smart-tickets’, dus inclusief een hapje en drankje tijdens de vlucht, reisbagage tot 23 kg per persoon en 1 stuk handbagage, en vooraf gereserveerde stoelen in het vliegtuig… Kortom, de beste prijs/kwaliteit verhouding voor een perfecte heen- en terugreis!

Wil je simpel, goedkoop en enkel met handbagage reizen, dan kun je ook kiezen voor een ‘basic-ticket’. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

 

Autoreizen:

Enkele keren per jaar organiseren wij ook reizen met eigen vervoer, of gecombineerde autoreizen. Een standaard autoreis is 10 dagen, maar het voordeel van eigen vervoer is dat je de reis zo lang kunt maken, als dat de wensen en het budget zijn.

Zelfs wanneer wij een 8-daagse vliegreis organiseren, bestaat de mogelijkheid om in dezelfde periode met eigen vervoer naar Bosnië te komen. Let er dan wel op dat je altijd een ‘geldige groene kaart’ bij je hebt, want Bosnië is geen EU-land, dus zonder groene kaart kom je er niet in!

 

Wil je op eigen gelegenheid een reis maken met eigen vervoer, maar toch ook geholpen worden met het uitzoeken van de meest geschikte locaties om te overnachten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij aan de hand van jouw wensen de perfecte reis kunnen samenstellen.